spot_imgspot_img

Biznes dhe Financa

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Kompanitë punësuan 535 të papunë çdo muaj – Programet subvencionuese, të punësuarit nga shtresat vulnerabëlm (video)

Programet e nxitjes së punësimit të aplikuara nga Agjencia Kombëtare e Punësimit dhe Aftësive kanë filluar të japin efektet e para përgjatë këtij vitit....