Reklama

PAC Consulting ju njofton për fillimin e grupeve të reja të trajnimit praktika në kontabilitet!

PAC Consulting ju njfton për fillimin e grupeve të reja të trajnimit praktika në kontabilitet!

Postimi i plotë në Facebook:

Njoftim!

PAC Consulting fillon trajnimet me grupet e javës me 20.01.2022 dhe me grupet e vikendit me 22.01.2022 dhe janë këto vende të lira:

Grupi 3: 16:30 e enjte 20.01.2022, 2 vende të lira,
Grupi 4: 18:00 e enjte 20.01.2022, 5 vende të lira,
Grupi 1: 09:30 e shtunë 22.01.2022, 1 vende i lirë,
Grupi 2: 13:30 e shtunë 22.01.2022. 3 vende të lira.

Lokacioni:
https://www.google.com/maps/place/42%C2%B039’23.0%22N+21%C2%B009’55.4%22E/@42.6563742,21.1653971,18z
rr. Anton Çeta, Prishtinë
Kontakti:
+38349283396,
+38349773311.

https://www.facebook.com/1105187702977940/posts/2030752573754777/

Ju rekomandojmë