Reklama

Instagram po prezanton një veçori të re – do t’i bëjë prindërit të lumtur dhe adoleshentët të zemëruar

Rrjeti social Instagram ka prezantuar funksionin e ri për adoleshentët.

Platforma Instagram u dërgon një mesazh automatik përdoruesve të saj të moshës 13 deri në 18 vjeç, duke i kërkuar që të mos përdorin rrjetin social gjatë natës, ndërmjet orës 22:00 dhe 04:00, në mënyrë që t’i inkurajojë ata të adoptojnë një mënyrë jetese më të shëndetshme.

Ju rekomandojmë