Reklamaspot_img

Shpallet lista e përfituesve të granteve për këto biznese

Ministria e Kultures Rinis dhe Sportit Shpalle:

Listën e përfituesve të thirrjes për subvencionim me mjete financiare për biznese që do të krijohen start-up me spin – off dhe biznese fillestare start-up

Listen e gjeni në këtë link:
Link

Ju rekomandojmë