Reklama

Papunësia rritet në janar – shifrat tregojnë edhe të dhëna të tjera rreth tregut të punës në Gjermani

Numri i të papunëve në Gjermani u rrit në janar krahasuar me muajin e mëparshëm dhe me janarin 2023, tregojnë shifrat e reja paraprake të qeverisë.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, shkalla e papunësisë u rrit me 0.4 pikë përqindjeje në 6.1%, tha të mërkurën Agjencia Federale e Punësimit e Gjermanisë, bazuar në të dhënat deri më 15 janar.

Ju rekomandojmë