Reklamaspot_img

999 përfitues direkt dhe dhjetëra mijëra përfitues fundorë përmes projekteve MKRS

Programi i Ringjalljes Ekonomike i Ministrisë së Kulturës me 5.25 milionë Euro, 999 përfitues direkt dhe dhjetëra mijëra përfitues fundorë përmes projekteve artistike, sportive e rinore.

Një angazhim i madh për të nxitur krijimtarinë artistike dhe aktivitetin sportiv, në rend të parë për të çliruruar dhe zhvilluar potencialet e të rejave dhe të rinjve të vendit tonë.

Shkruan në Facebook
Ministri i Kulturës Rinisë dhe Sportit
Hajrulla Çeku

Ju rekomandojmë