Reklama

Zyrtare: Ekzekutohen pagesat për këto kategori

Me datë 15 të çdo muaji do të ekzekutohen pagesat e skemave sociale dhe skemat pensionale që nuk kanë nevojë për procesin e verifikimit me ATK;

Ju rekomandojmë