Reklama

Telekomi blen 1.3 milionë euro të drejtën e transmetimit të kanaleve të Digitalb

Telekomi i Kosovës përmes negocimit ka blerë të drejtën e transmetimit të kanaleve të Digitalb në Kosovë për dy vitet e ardhshme e ku vlera e këtij tenderi është 1,3 milionë euro, raporton Front Online.

Në njoftimin e publikuar në faqen online të prokurimit publik shihet thuhet se kontrata mes kompanisë fituese dhe Telekomit të Kosovës do të nënshkruhet sot me 22 janar /Front Online/

Ju rekomandojmë