Reklama

Sa kushtoi sot një fuqi nafte në tregjet ndërkombëtare?

Çmimet e naftës u stabilizuan me pak mbi 82 dollarë në tregjet ndërkombëtare falë një dollari më të dobët që mbështeti kërkesën.

Në tregun e Londrës, çmimi i një fuçie pas mesditës ishte 53 cent më i lartë se në mbylljen e djeshme të tregtisë dhe arriti në 82.13 dollarë. Dje e mbylli tregtinë me minus 1.17 dollarë.

Ju rekomandojmë