Reklama

Njoftim me rëndësi për Bizneset nga Administrata Tatimore e Kosovës

ADMINISTRATA TATIMORE E KOSOVËS Organizon SEMINAR PËR TATIMPAGUES
TEMA:
• Ndryshimet ligjore sipas Ligjit Nr. 08/L-257 për Administrimin e Procedurave Tatimore
Në këto seminare ftohen të marrin pjesë tatimpaguesit (organizata biznesi, OJQ apo përfaqësues të tyre), përfaqësues të njësive të përhershme, kontabilistë dhe qytetarë të interesuar me qëllim që të informohen për të gjitha ndryshimet ligjore sipas Ligjit Nr. 08/L-257 për Administrimin e Procedurave Tatimore.
Për informata tjera kontaktoni:
Tel.: 038/200-250 17
May be an image of text that says 'SEMINARI mBaHeT: Data 08.02.2024 Ora Regjioni Prishtine 09.02.2024 10:00 Peje Vendndodhja Hotel "Emerald" Prishtine 12.02.2024 10:30 Salla Prizren 13.02.2024 10:30 Kuvendit Komunal ne Peje Gjakove 14.02.2024 Hotel "Theranda" Prizren 10:30 Mitrovice 15.02.2024 10:00 Shkolla e muzikès "Prenk Jakova" Gjakove Salla Ferizaj 16.02.2024 10:00 AZHR-sẽ ne Zonën Industriale Mitrovice Gjilan 10:00 Salla Salla e Kuvendit Komunal Ferizaj Kuvendit Komunal Gjilan'
Ju rekomandojmë