Reklama

Njoftim i rëndësishëm nga ATK

ATK beson në fuqinë e të dhënave të hapura për të ndikuar në procesin e vendimmarrjes dhe për të rritur llogaridhënie në shoqëri. Përmes platformës OPEN DATA (në web-faqen e ATK-së), çdo qytetar do të ketë mundësinë të eksplorojë dhe të analizojë të dhënat tatimore në mënyrë të pavarur.
🌐 Kjo platformë ofron informacione të detajuara mbi tatimin, deklarimet tatimore, statistikat dhe shumë të tjera.
⚙️ Me një angazhim të vazhdueshëm për inovacion dhe përmirësim të shërbimeve tona, ne jemi të gatshëm të dëgjojmë sugjerimet dhe komentet tuaja për të rritur cilësinë dhe përdorueshmërinë platformës OPEN DATA.
⬇️⬇️
Ju rekomandojmë