Reklama

Ministria e Financave fton keto kategori te bizneseve per aplikim për masën e punësimit

Qeveria e Republikës së Kosovës fton të gjithë punëdhënësit dhe punëkërkuesit në komunat e Mitrovicës së Veriut, Leposaviqit, Zubin Potokut dhe Zveçanit të regjistrohen në Zyret e Punësimit në komunat e tyre për të aplikuar për masën e punësimit për qytetarët e këtyre katër komunave.

Siç thuhet në njoftim, masa ofron mundësinë e subvencionimit të 70% të pagës së punëtorëve të angazhuar për një periudhë prej gjashtë muajsh.

Detaje mbi aplikimin mund te gjeni duke klikuar mbi video. /Telegrafi/

https://www.facebook.com/watch/?v=743791344355160

Ju rekomandojmë