Reklama

Lira turke në nivelin më të ulët historik – sa këmbehet me dollarin amerikan dhe euron

Lira turke ra në një nivel të ri të ulët historik kundrejt dollarit.

Kjo ndodhi pasi monedha amerikane u shit për 30.6 lira sot në orën 11:10 në bursën ndërkombëtare Forex. Gjersa 1 euro këmbehej me 32.9 lira.

Ju rekomandojmë