Reklama

Lajmi i Fundit: hapet thirrja për aplikim për bashkëfinancimin e projekteve nëpër komuna

Këtë e ka bërë të ditur, ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Është hapur thirrja për aplikim për bashkëfinancimin e projekteve nëpër komuna.

Këtë e ka bërë të ditur, ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu.

Ju rekomandojmë