Reklama

Lajm i mire per lehona dhe për femijë

Pas të gjitha përgatitjeve teknike nga stafi i MFPT,  kemi arritur të ekzekutojmë shtesat e njëhershme për kategorite si në vijim:

Shtesat per femije per te gjitha grupe moshat

Shtesat per lehonat e punesuara

Shtesat per lehonat e pa puna

Ju rekomandojmë