Reklama

Konfiskohen afro 2 mijë euro të falsifikuara – përfshirë monedha 5 dhe 100 euro

Kosova tash e disa muaj është përballur me një rritje alarmante të dukurisë së parave të falsifikuara, duke shkaktuar shqetësime të mëdha për autoritetet vendore dhe për sistemin financiar në përgjithësi.

Paratë e falsifikuara kanë shkaktuar pasoja të mëdha për ekonominë, sigurinë publike dhe integritetin e sistemit financiar në Kosovë.

Ju rekomandojmë