Reklamaspot_img

BQK në proces të përzgjedhjes së dy zëvendësguvernatorëve

Banka Qendrore e Kosovës (BQK) ka hapur konkurs për përzgjedhjen e kandidatëve në dy pozitat më të rëndësishme në këtë institucion, pas asaj të guvernatorit.

Pozitat janë ajo e Zëvendësguvernatorit për Operacione Bankare dhe Zëvendësguvernatorit për Mbikëqyrje Financiare.

Të dy këto pozita aktualisht janë me ushtrues detyre. Konkursi është i hapur deri me 15 shtator.

Ndryshe se fundi në krye të këtij institucioni është përzgjedhur Ahmet Ismajli.

/Buletini Ekonomik/

Ju rekomandojmë