spot_imgspot_img

PROCEDOHET NË QEVERI PROJEKTLIGJI PËR TËRHEQJEN E MJETEVE NGA TRUSTI

Në mbledhjen e kryesisë, të enjten u procedua për në Qeveri edhe Projektligji për Pensionet e Zyrtarëve Policor të Policisë së Kosovës dhe Punonjësit e Inspektoratit Policor të Kosovës me autorizime policore.

Sipas një komunikate të lëshuar nga Kryesia, në këtë mbledhje u shqyrtuan edhe çështje të tjera nga fushëveprimtaria e saj./teve/

Ju rekomandojmë