Reklama

Pritjes i erdhi fundi, nënshkruhet kontrata për vazhdimin e punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

Ministri i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, Liburn Aliu ka bërë të ditur se kanë nënshkruar kontratën për vazhdimin e punimeve në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë.

Aliu në një konferencë për media ka thënë se punimet e papërfunduara në këtë magjistrale u janë lënë trashëgimi nga qeverisjet e kaluara, por se punimet do të nisin shumë shpejt.

“Sot është nënshkruar kontrata. Kompania ka afat përgatitor 28 ditë që të fillojë punën. Shumë shpejt do të jemi në terren në realizimin e këtyre punimeve. Ky projekt kushton 25 milionë euro dhe është huamarrje nga fondi OPEC”, ka thënë Aliu.

Tutje ai tha se procedurat për këtë kontratë u kanë marrë kohë një vit.

Ju rekomandojmë