Reklama

Po mendoni të investoni në kriptovaluta – sa shumë mund të rritet vlera e Bitcoin në vitin 2024?

Po mendoni të investoni në kriptomonedhën popullore? Një raport i fundit parashikon që Bitcoin do të arrijë një nivel të ri historik në vitin 2024.

Bitcoin (BTC) pritet të arrijë një rekord të ri prej 88 mijë dollarësh (82 mijë euro) dhe më pas pritet të bie në 77 mijë dollarë në fund të vitit 2024, sipas një raporti të ri.

Çmimi aktual i kriptomonedhës është rreth 48 mijë dollarë, raporton euronews.

Kompania Finder në Mbretërinë e Bashkuar kreu një studim të bazuar në parashikimet e 40 specialistëve të industrisë së kriptovalutave se si pritet të performojë Bitcoin deri në vitin 2030.

Ju rekomandojmë