Reklama

Lajm i mirë për projektligjin e pagave në sektorin publik

Komisioni për buxhet, punë dhe transfere sot do të mbajë mbledhjen e radhës që do të fillojë në ora 10:00.

Në njoftimin e leshuar thuhet se do të shqyrtohet raporti me rekomandime të komisionit funksional per projekligjin e pagave për sektorin publik dhe për zyrtarët publik.

 

Ju rekomandojmë